Indskrivning af nye elever

Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive dit barn op digitalt på www.kk.dk/byensskoler.

Det kan du gøre i perioden 27. oktober klokken 9.00 til 23. november kl. 24.00.

Vi holder informationsmøde fra kl. 16 - 19 onsdag d. 5. november

Fra kl. 16 - 17.30 er der rundvisning på skolen og åbent hus på Børneborgen.
Fra Kl. 17.30 starter det fælles informationsmøde i drengenes idrætshal.

M3 fra Bavnehøj laver radio

Et interessant radioprogram af 8X

Aktuelle meddelelser

Så er der åbent for tilmelding til ungdomsskolens fritidundervisning.

www.ungdomsskolen.kk.dk kan du tilmelde dig hold efter skole. Det er gratis, og der er alt fra musik og dansehold til action, sport og boglige fag. Så hvis det kniber med matematikken, eller hvis drømmer om at klatre på klipper, eller hvis du er til zumba eller noget helt fjerde, så kom og vær med.

Har du brug for yderligere oplysninger, så kontakt ungdomsskolens kontor på tlf. 33214818

Københavns Kommunes Billedskole

På Billedskolen i Tvillingehallen har vi i det igangværende skoleår  enkelte ledige pladser på vores fritidshold.
Så er du glad for at tegne, male, lave tegnserier og i det hele taget arbejde skabende med billedudtryk, så er muligheden der nu.
Tilmeld dig på
www.billedskolen.kk.dk og se om der er et hold, der passer til dig.